Mer enn 5000 barnehageansatte i 54 kommuner har tatt Sikkerhetskort

Kunnskap må vedlikeholdes over tid for at den skal sitte, er du en av de 5000 barnehageansatte som har tatt Sikkerhetskort for 2012? Godt jobbet! Her kan du få flere tips til hvordan du kan løfte sikkerhetsarbeidet i barnehagen din.


Kunnskap må vedlikeholdes over tid for at den skal sitte, er du en av de 5000 barnehageansatte som har tatt Sikkerhetskort for 2012? Her kan du få flere tips til hvordan du kan løfte sikkerhetsarbeidet.

Gjennom jevnlige drypp med sikkerhetsopplæring er du med på å sørge for at:

  • Skifte fokuset fra å håndtere hendelser når de første har skjedd (f.eks. førstehjelp), til å jobbe proaktivt slik at de ikke skjer i det hele tatt.
  • Sikre deg kunnskap om sikkerhetsarbeid og konkrete verktøy til håndteringen av risiko.

 

Vi anbefaler at man benytter seg av Sikkerhetsrommets muligheter for små drypp ofte, og ikke et skippertak en gang i året.

Få mer ut av sikkerhetsarbeidet

For å få best mulig effekt av sikkerhetsarbeid er det viktig å utveksle erfaringer ikke bare innad i barnehagen men også på tvers av barnehager. Vi oppfordrer alle barnehagestyrere til å sette av litt tid til å snakke litt om sikkerhetsarbeid med andre barnehagestyrere neste gang dere møtes. Man blir alltid klokere av å diskutere og utveksle ideer for hvordan man kan forbedre sikkerheten i barnehagene.

En annen kilde til gode tips er bruksanvisningen om Sikkerhetsrommet som gir tips til hvordan du kan jobbe med sikkerhet over tid på en måte som sikrer effekt og holder dine ansatte motivert til å fokusere på det viktige sikkerhetsarbeidet.

Nøl ikke med å kontakte oss på post@sikkerhetsrommet.no hvis du har spørsmål om Sikkerhetsrommet spesielt eller sikkerhetsarbeid generelt.Ønsker du bedre sikkerhet i din barnehage?

29337 har pr 27.10.21 tatt sikkerhetskortet.

Se alle barnehager med Sikkerhetskortet

Problemer med utsending av genererte mail

Ny Samarbeidspartner: Ostrøm Ordner opp

Sommer 2020 og utsending av Sikkerhetskort

Våren 2019

Abonner på nyhetsbrev

Disse websidene benytter sessioncookies for brukerinnlogging. Du vil ikke kunne logge inn dersom sessioncookies er deaktivert. Les mer her


Laster