Drammen kommune pålegger alle å ta sikkerhetskortet

Fra januar 2011 stiller Drammen kommune krav om at alle barnehageansatte må ta sikkerhetskortet gjennom den grunnleggende sikkerhetsopplæringen i www.sikkerhetsrommet.no

Sikkerhetskortet må fornyes årlig. Kommunen dekker kostnadene for barnehagene, og tilbudet gis også alle ansatte i private barnehager.

Den store barnehageundersøkelsen fra 2010 avdekker at så mange som 60 barn skades i norske barnehager hver dag, og at ansatte i norske barnehager har et lavt nivå på sikkerhetsopplæringen sammenlignet med eksempelvis bransjene bygg og anlegg og olje og gass.

- Som utdanningsdirektør kan jeg ikke sitte stille å se på at barn skades hver dag, samtidig som den reelle sikkerhetsopplæringen gjennomgående er alt for svak i barnehagene. På bakgrunn av dette tar Drammen grep ved å pålegge alle ansatte å gjennomføre en meget effektiv og standardisert sikkerhetsopplæring gjennom www.sikkerhetsrommet.no  , sier utdanningsdirektør Tore Isaksen i Drammen kommune.

- Ikke å foreta sikkerhetsopplæring av personellet vårt, er også et bevisst valg. Våre barn er for verdifulle til at vi tør å ta den sjansen, sier Isaksen.
Ønsker du bedre sikkerhet i din barnehage?

29337 har pr 27.10.21 tatt sikkerhetskortet.

Se alle barnehager med Sikkerhetskortet

Problemer med utsending av genererte mail

Ny Samarbeidspartner: Ostrøm Ordner opp

Sommer 2020 og utsending av Sikkerhetskort

Våren 2019

Abonner på nyhetsbrev

Disse websidene benytter sessioncookies for brukerinnlogging. Du vil ikke kunne logge inn dersom sessioncookies er deaktivert. Les mer her


Laster