Sikkerhetsskilt viser sikkerhetskultur

Det er lov å være stolt og vise frem den kompetansen barnehagen besitter - også innen sikkerhetsarbeid. Derfor kan du nå bestille skilt som viser at barnehagen din har gjennomført grunnleggende sikkerhetsopplæring.

Konkurransen mellom barnehager er økende og dette skiltet er en enkel måte å profilere at nettopp din barnehage har innført grunnleggende sikkerhetsopplæring (Sikkerhetskort) for alle ansatte.

Skiltene er tilgjengelige for kr. 399,- pluss frakt. Dette tilsvarer kostpris fra trykkeriet og administrasjonsgebyr.

For hvert år barnehagen din gjennomfører sikkerhetsopplæring får dere tilsendt oblat som festes på et markert felt på skiltet. Dette fungerer som en holdbarhetsgaranti som viser at sikkerhet er noe det jobbes med jevnlig over tid i din barnehage.

For å bestille skilt sender du en e-post til post@sikkerhetsrommet.no marker e-posten med «Sikkerhetsskilt» i emnefeltet og oppgi navn og leveringsadresse til barnehagen din.Ønsker du bedre sikkerhet i din barnehage?

31959 har pr 28.02.20 tatt sikkerhetskortet.

Se alle barnehager med Sikkerhetskortet

Våren 2019

Har Norges sikreste barnehager

Ingen krav til sikkerhetskunnskaper i barnehagene

Hold deg oppdatert om sikkerhet på Facebook!

Abonner på nyhetsbrev

Disse websidene benytter sessioncookies for brukerinnlogging. Du vil ikke kunne logge inn dersom sessioncookies er deaktivert. Les mer her


Laster