Velkommen til nytt barnehageår!

Vi har også lyst til å minne om at vi anbefaler en halvårlig repetisjon for å sikre at disse viktige temaene ikke blir glemt.

Heldigvis har norske barn det trygt i barnehagen. Alvorlige ulykker skjer sjelden. Det tragisk dødsfallet i Ålesund tidligere i sommer (TV2) minner oss likevel om hvor viktig arbeidet med sikkerhet er i barnehagen. Selv om riktig bruk av Sikkerhetsrommet.no ikke er noen garanti mot ulykker, bekrefter våre undersøkelser at gjennomført Sikkerhetskort gir økt fokus på risiko og sikkerhet og sørger for at hele personalet, inkludert nyansatte og vikarer har en minimumsopplæring i sikkerhet.

Det gir en trygghet for barnehageledere og barnehageeiere og vite at de ansatte har tatt Sikkerhetskortet. Om noe skulle skje er det godt å kunne møte foreldre og offentlighet i forvissning om at man har gode rutiner på dette området og bruker det beste verktøyet for å skape bevissthet om sikkerhet i barnehagen.

Ellers skjer det spennende ting i Sikkerhetsrommet for tiden. Jeg  gleder meg til å komme tilbake med mer om dette senere i høst.

Sikkerhetshilsen fra

Erik Hoftun

i Sikkerhetsrommet.noØnsker du bedre sikkerhet i din barnehage?

29337 har pr 27.10.21 tatt sikkerhetskortet.

Se alle barnehager med Sikkerhetskortet

Problemer med utsending av genererte mail

Ny Samarbeidspartner: Ostrøm Ordner opp

Sommer 2020 og utsending av Sikkerhetskort

Våren 2019

Abonner på nyhetsbrev

Disse websidene benytter sessioncookies for brukerinnlogging. Du vil ikke kunne logge inn dersom sessioncookies er deaktivert. Les mer her


Laster