Hektisk aktivitet i Sikkerhetsrommet

Heldigvis er det aldri kø i Sikkerhetsrommet!

Fortsatt er det slik at de aller fleste tar Sikkerhetskortet i løpet av høsten og omtrent på denne tiden ser vi gjerne toppen. I høst passerer vi også en aldri så liten milepæl med 15.000 utstedte Sikkerhetskort!

For de av dere som tok Sikkerhetskortet i vår, anbefaler vi at hele personalet sjekker innom for en liten repetisjon i løpet av høsten. Dagene flyr, så gjør det i såfall snart!

I Sikkerhetsrommet er vi for tiden travelt opptatt med å innhente tilbakemeldinger fra våre brukere om Sikkerhetsrommet. Bli ikke overrasket om du får en telefon. Vi vil gjerne vite hvordan du bruker tjenesten, hva du er fornøyd med og aller viktigst, hva du savner eller skulle ønske deg annerledes. 

Det er veldig hyggelig å snakke med dere og tilbakemeldingene hittil er svært positive. Sikkerhetsrommet fyller åpenbart et viktig behov i barnehagene og gir en sårt tiltrengt mulighet for personalet til å sette sikkerhet på dagsorden regelmessig. Ønskelisten vi får fra dere er spennende og vi har allerede lagt konkrete planer for hva vi skal gjøre på kort sikt. Disse endringene vil begynne å synes allerede i november og utover i de neste månedene gleder vi oss til å introdusere både ny funksjonalitet og nytt innhold i Sikkerhetsrommet.

Fortsatt god barnehagehøst!

Hilsen Erik HoftunØnsker du bedre sikkerhet i din barnehage?

29337 har pr 27.10.21 tatt sikkerhetskortet.

Se alle barnehager med Sikkerhetskortet

Problemer med utsending av genererte mail

Ny Samarbeidspartner: Ostrøm Ordner opp

Sommer 2020 og utsending av Sikkerhetskort

Våren 2019

Abonner på nyhetsbrev

Disse websidene benytter sessioncookies for brukerinnlogging. Du vil ikke kunne logge inn dersom sessioncookies er deaktivert. Les mer her


Laster