Fra og med i dag blir du møtt av en ny versjon av Sikkerhetsrommet når du logger inn på Sikkerhetsrommet.no

Denne overgangen er meget enkel for eksisterende brukere av systemet. Logg på som vanlig og du vil bli veiledet gjennom noen enkle trinn for å få på plass din egen personlige påloggingsinformasjon.

For deg som er administrator, trenger du ikke lenger å logge på i to trinn slik du måtte før, men vil nå kunne logge direkte inn som administrator etter å ha gjennomført den samme epost verifiseringen som alle brukere nå må gjøre første gangen, slik at du får din egen personlige pålogging.

Den viktigste endringen som administrator, er at du må legge inn alle nye ansatte direkte i systemet med navn og personlig epostadresse. Deretter vil systemet sørge for resten.

 Resultatet er at Sikkerhetsrommet nå blir langt mer fleksibelt og effektivt i bruk. Applikasjonen vil nå kunne kjenne igjen hver enkelt bruker fra gang til gang. Det har to store fordeler:

Har du tatt Sikkerhetskortet én gang, vil Sikkerhetsrommet være klar over det og tilby deg en forenklet gjennomgang når du skal ta kortet på nytt. Du kan da hoppe over og spole frem og tilbake i systemet så mye du vil. En ting er likevel uforandret: Du må fortsatt besvare alle spørsmål riktig for å få utstedt nytt Sikkerhetskort!

Må du avbryte gjennomgangen før du har gjennomført hele programmet, “husker” Sikkerhetsrommet hvor langt du var kommet, slik at du får tilbud om å begynne igjen der du måtte slippe neste gang du logger på.

Under panseret er den rekke andre forbedringer som blir for mange å gå inn på her, men til sammen gjør det både brukeropplevelsen bedre for den som skal ta Sikkerhetskortet og oppgaven enda enklere for den som skal administrere systemet.

Mye av innholdet vil være kjent, for det er et faktum at sikkerhet og risikostyring krever repetisjon for å holdes ved like. Men vi kan allerede nå røpe at vi allerede er godt i gang med produksjon av nytt innhold og ser frem til å presentere dette utover året.

Skulle du ha ytterligere spørsmål , kan vi anbefaler vi den oppdaterte Bruksanvisningen som du finner her. Har du fortsatt spørsmål eller kommentarer til Sikkerhetsrommet kan disse rettes til supportavdelingen på e-postadresse support@sikkerhetsrommet.no, eller telefonnummer 969 01 969.

 Lykke til med det nye Sikkerhetsrommet!Ønsker du bedre sikkerhet i din barnehage?

29337 har pr 27.10.21 tatt sikkerhetskortet.

Se alle barnehager med Sikkerhetskortet

Problemer med utsending av genererte mail

Ny Samarbeidspartner: Ostrøm Ordner opp

Sommer 2020 og utsending av Sikkerhetskort

Våren 2019

Abonner på nyhetsbrev

Disse websidene benytter sessioncookies for brukerinnlogging. Du vil ikke kunne logge inn dersom sessioncookies er deaktivert. Les mer her


Laster