Sertifikat for sikkerhet i barnehager

Ringerikes Blad, 23.februar 2010, journalist Pål Tr. Mannsverk

Vik formingsbarnehage og Svensrud Naturbarnehage har sikkerhetssertifisert sine ansatte. Dette innebærer at de ansatte tar et nettbasert sikkerhetskurs på en time som er utviklet i samarbeid med barnehagene i Hole, og som kan bli standard i hele Norge. Kurset heter Sikkerhetsrommet, og full score på en sluttest gir de ansatte et sikkerhetsbevis. Dette gir de ansatte en grunnopplæring som lærer dem å takle episoder som oppstår i en barnehage.

Sofie Rødskog, styrer i Vik Formingsbarnehage sier at barnehagen er kjent med risikovurderingene som skal gjøres i barnehagen, og mener barnehagen er gode praktikere, men rutinene er ikke satt ned på papir og dokumentert. Derfor gir dette kurset en kjempebra oversikt og opplæring. Barnehagen har allerede gode rutiner, men fordi man er redde for å bli ”tatt” for å gjøre noe galt, er rutinene ikke satt ned på papir.Ønsker du bedre sikkerhet i din barnehage?

31959 har pr 28.02.20 tatt sikkerhetskortet.

Se alle barnehager med Sikkerhetskortet

Våren 2019

Har Norges sikreste barnehager

Ingen krav til sikkerhetskunnskaper i barnehagene

Hold deg oppdatert om sikkerhet på Facebook!

Abonner på nyhetsbrev

Disse websidene benytter sessioncookies for brukerinnlogging. Du vil ikke kunne logge inn dersom sessioncookies er deaktivert. Les mer her


Laster