Først ute med Sikkerhetskort

Laagendalsposten, 4.mars 2011, journalist Irene Mjøseng.

Skavanger barnehage i Kongsberg er blant de femten første barnehagene i Norge med sikkerhetssertifisering. Kaja Nicolaysen, styrer i Skavanger barnehage, poengterer at dette handler om deres hverdag i barnehagen. De ansatte er alltid litt urolige fordi de lurer på om de er gode nok. Sertifiseringen er et verktøy for å bli enda flinkere på sikkerhet for barna.

Skavanger barnehage er blant de femten første barnehagene i Norge med en slik sertifisering. Dette gjør at de er med på å sette en ny standard for sikkerhetsopplæringen i barnehage-Norge. De ansatte mottar i disse dager sikkerhetskort per ansatt som et bevis på at de ansatte har fått grunnleggende sikkerhetskompetanse for situasjoner som kan oppstå i en barnehage. De ansatte må ha riktig svar på alle spørsmålene før de får sikkerhetskortet. Kortet er personlig, og de som for eksempel er vikarer, kan ta det med seg og vise fram i andre barnehager de skal jobbe. Når alle ansatte har bestått sikkerhetstesten på nettet, får barnehagen en samlet sertifisering som viser at barnehagen er opptatt av sikkerhet. Noe som igjen vil være en ekstra trygghet for foreldre og barna i barnehagen.Ønsker du bedre sikkerhet i din barnehage?

29509 har pr 01.12.21 tatt sikkerhetskortet.

Se alle barnehager med Sikkerhetskortet

Problemer med utsending av genererte mail

Ny Samarbeidspartner: Ostrøm Ordner opp

Sommer 2020 og utsending av Sikkerhetskort

Våren 2019

Abonner på nyhetsbrev

Disse websidene benytter sessioncookies for brukerinnlogging. Du vil ikke kunne logge inn dersom sessioncookies er deaktivert. Les mer her


Laster