Felles sikkerhetskurs for Lunner og Gran

Hadeland, 24.mar, journalist Siv Ellefsrud

Alle barnehageansatte i barnehager i Lunner og Gran skal nå gjennom et webbasert sikkerhetskurs. Malmgruben barnehage er først ute i Lunner.

– Fokus på sikkerhet og forebygging av uønskede hendelser i barnehagene er ikke nytt for oss. Men kurset bidrar til at vi har et felles grunnlag for videre arbeid med å forebygge og opptre riktig hvis uhellet skulle være ute, forteller styrer Anne-Berit Stavenes.

Verneombud Gry Elisabeth Gudbrandsen peker på at man nå får formidlet samme informasjon til alle ansatte, vikarer og praksiselever.

– Denne løsningen gir lik informasjon. Kurset tar medarbeiderne foran pc-en hjemme. Kurset ender opp med en test der alle spørsmål må besvares riktig før vi får sikkerhetskortet, sier hun.

Begge er opptatt av det forebyggende ved kurset.

– Sikkerhetsarbeid står på planen på personalmøtene i løpet av barnehageåret. Det handler om håndtering og rutiner ved både brann, førstehjelp og krisehåndtering, sier Stavenes.Ønsker du bedre sikkerhet i din barnehage?

29508 har pr 01.12.21 tatt sikkerhetskortet.

Se alle barnehager med Sikkerhetskortet

Problemer med utsending av genererte mail

Ny Samarbeidspartner: Ostrøm Ordner opp

Sommer 2020 og utsending av Sikkerhetskort

Våren 2019

Abonner på nyhetsbrev

Disse websidene benytter sessioncookies for brukerinnlogging. Du vil ikke kunne logge inn dersom sessioncookies er deaktivert. Les mer her


Laster